Tre gode børnesnacks til bilen

Nye biler og babyer er sjældent et godt mix. I hvert fald ikke, hvis man er typen, der gerne vil holde sit nye læderinteriør rent. Børn bliver sultne, og den sult kan komme ud af det blå. Den sult kan tages af en lille snack, problemet er bare, at mange børnesnacks, har det med at svine en hel del.

 

Bananer smatter ud på sæderne, og kiks har det med at efterlade krummer i alle hjørner af bilen. Her er et bud på tre børnesnacks, du nemt kan have liggende i handskerummet, uden at skulle bekymre dig om din nye bil.

 

Færdiglavet grød

Er dit barn under seks måneder gammelt, kan du med fordel have en semper grød liggende klar, til når dit barn bliver sulten. Semper grød til de mindste kommer i små klemmeposer, med en lille tut, der sikrer, at grøden ikke flyder ud i hele bilen. Derudover fås grøden i et hav af variationer, og er altid fulde af næring.

 

Grøntsagsstænger

Er dit barn lidt ældre, og har udviklet tænder, er en nem og billig snack grøntsagsstænger. Grove grøntsager som gulerod har det med at mætte enormt godt, og du kan derfor sagtens holde dit barn mæt i flere timer. Bagsiden ved grøntsagsstænger er, at de ikke kan holde sig i dagevis. Når du skærer dem, skal de helst spises på samme dag, eller dagen efter. Men hvis ikke dit barn ender med at spise dem, kan du altid spise den lille snack selv.

 

Figenstænger

Figenstænger giver den dejlige frugtige smag, og er et garanteret hit blandt mange børn. Figenstænger kan fås med mange smage, så mon ikke også der er en til dit barn. Fordelen ved figenstænger er især den lange holdbarhed. Du kan derfor nemt have et større lager liggende i bilen.