Vigtigt når du rejser

Sidebillede Vigtigt når du rejser - Vigtigt når du rejser

Det er blevet tid til at hanke op i kufferten og rejse til et andet land. Der findes ikke noget bedre tidspunkt at finde et fly på end i ferien. Det kan anbefales at rejse i helligdagene, hvis du ønsker at få det bedste flytilbud. Og det bedste sted at holde ferie er i et andet land.

Hvis du vil rejse med fly i løbet af ferien, anbefaler vi dig at følge disse tips, hvis du vil forbedre din rejseoplevelse.

Køb envejs-billetter

Hvis du vil spare lidt penge, er det en god idé at købe en envejsbillet. Prøv at sammenligne priserne med andre flyselskaber – du finder ikke noget billigere end dette. Dermed sparer du ikke blot masser af penge, men du kan også finde de flyafgange, der er mere praktiske for dig og din familie.

Pak ikke gaver ind

Hvis du rejser for at besøge din familie og medbringer nogle gaver, anbefaler vi dig at vente med at pakke dem ind, til du er kommet ind i landet, da toldmyndighederne har ret til at åbne og inspicere alle pakker. Spar penge ved ikke at pakke gaverne ind, og opbevar dem i håndbagagen, da det kan ske, at flyselskabet mister din bagage.

Rejseforsikring

Det er altid godt at være forberedt på det værste og købe en rejseforsikring på forhånd. Naturkatastrofer, terrorangreb og fejl på flyet er blot en lille liste over de katastrofer, der kan opstå, når du rejser. Hold dig tryg og sikker – og tegn en forsikring.

At rejse i ferie- og højtidsperioderne er uden tvivl en god måde at spare penge på flyrejsen. Det kan dog være svært for nogle mennesker at være et andet sted på disse tidspunkter i løbet af året, og derfor anbefaler vi, at du følger disse tips til, hvordan man rejser i løbet af ferien.