Kom tæt på havets giganter på hvalsafari på Island

Giv dig selv den unikke chance for at komme helt tæt på havets mægtige dyr med en uforglemmelig og spændende hvalsafari på Island. Hos Islandrejser.dk kan du finde flere forskellige typer hvalsafari, der passer til forskellige ønsker, budgetter og behov. Hvalsafari er en utroligt populær aktivitet på Island, da det er en enestående chance for at få én på opleveren for alle natur- og dyrelskere.

Hvilke hvaler får jeg at se?

På Island kan du både finde pukkelhvaler, spækhuggere, blåhvaler og finhvaler, for bare at nævne nogle af dem. Islandsrejser.dk tilbyder hvalsafari i Nordisland, hvor du har bedst chance for at se flere forskellige typer hvaler inklusiv blåhvaler og finhvaler. Hvis du er heldig kan du også spotte kaskelotter, vågehvaler samt delfiner og marsvin.

Kom helt tæt på hvalerne i en rib-båd

Der findes forskellige typer hvalsafari på Island, der varierer alt efter, hvor I sejler ud fra samt hvilken type båd, I sejler i. En rib-båd giver jer mulighed for at komme på helt nært hold af hvalerne og mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Har I base i Reykjavik, kan I med fordel besøge Whales of Iceland, som er et spændende videnscenter, der er et godt supplement til selve safarien. Hos Whales of Iceland kan du både finde modeller af hvaler i 1:1 størrelse og deltage i interaktive aktiviteter, hvilket især er et hit hos børn.

Kom sikkert afsted med Islandsrejser.dk

Alle hvalsafarier bestilt gennem Islandsrejser.dk er faciliteret af professionelle firmaer med dygtige guider, så du kan slappe af og blot nyde naturen og dyrelivet. På bådene kan du også låne heldragter, der luner, hvis vejret er koldt og vådt. Book din uforglemmelige hvalsafari allerede i dag og få minder for livet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*