En lang arbejdsdag kræver lidt selvforkælelse

Du kender sikkert det med, at den ene dag bare tager den anden. Måske føler du ikke, at du når at trække vejret eller bare nyde livet en lille bitte smule. Sådan er der mange, der har det, fordi de har lange arbejdsdage og mange andre daglige gøremål. Hvis du ikke synes, at du har timer nok i døgnet, bør du stoppe op en gang imellem og forkæle dig selv en smule, så du får fornyet energi. 

At nyde en god flaske vin kan være ren luksus

Midt i travlheden kan det være en ren luksus at nyde en flaske vin sammen med en, du holder af. Smæk benene op i sofaen og forkæl dine smagsløg med en god vin, der får dig til at slappe af og komme helt ned i gear. Brug eventuelt fem minutter på at kigge efter vin online, så du kan finde en, der er rigtig god. Læs mere om vin her. 

Køb en ansigtsmaske og slap af

Du kan også købe en ansigtsmaske. Det giver masser af energi at forkæle dig selv med noget ud over det sædvanlige. Tag en ansigtsmaske på og læs i et blad eller hør musik, mens du nyder det og slapper helt af.

Hør noget mindfulnessmusik 

En god måde at finde ro på er ved at lytte til mindfulnessmusik. Denne form for musik får dig til at slappe rigtig meget af, så du efterfølgende føler dig nærmest som et nyt menneske. På med høretelefonerne og find noget mindfulnessmusik på nettet, som du synes er det helt rigtige for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*