Udnyt din garage bedre

Når man kører ned langs store villaveje, ser man det ene fantastiske hus efter det ande,t der står som stolte monumenter. Alle de huse er også forbundet mindst lige så imponerende garager – i hvert fald hvis man ser dem udefra. For mange mennesker vedkommende er indersiden en helt anden historie, her ser der mildest talt herrens ud. Garagen er desværre blevet degraderet til endnu et opbevaringsrum.

 

Der er mange måder man kan optimere brugen af sin garage, så husets rum igen kommer til sin ret. Så anskaf dig en trailer og brug en weekend på at få muget ud i garagen.

 

Hyld din bil

Garagen er jo bekendt rummet til bilen, så hvorfor ikke indrette garagen på en måde der gør bilen til sin ret. For en ægte bilnørd, vil drømmen om at indrette garagen til en form for mausoleum for bilen, være en, der får knæene til at skælve.

 

Hvis du har en BMW og elsker bilen og dens historie, bør du investere i BMW-merchandise, du kan pynte garagen med. Det kunne for eksempel være plakater, der fortæller om den tyske legende med billeder af de første modeller.

 

Få lys på

Hvis du indretter garagen som en hyldest til bilen, er ordentlig belysning et absolut must. Det går ikke længere, at der hænger en træt og beskidt blottet elpære og dingler fra loftet. Sørg i stedet for, at der er noget ordenligt lys, så du virkelig kan nyde synet af din bil hele døgnet. Du kan montere indbygningsspot i hele loftet, så alle kroge af din bil kommer frem i lyset.

 

Med en velbelyst garage bliver det også nemmere at rode med motoren, hvis du er lidt ferm med fingrene, og der skal udføres spåreparationer. Det kan også bare være et olieskift, der bliver nemmere.