Lyder ‘bilferie i BMW’ som noget for dig?

Vil du gerne på bilferie enten i Danmark eller ned gennem Europa? Hos Fleggaard Auto kan lease lige præcis den bil, der passer til jeres behov.

Hvem kunne ikke tænke sig at proppe familien bag i en lækker og rummelig BMW og suse rundt for at opdage Danmarks herligheder eller køre en tur sydpå, når tiden og omstændighederne tillader det? Bilferie er ofte en af bedste typer ferier, når man er familie, fordi man så kan køre fuldstændig efter temperament og dagen. Der er ikke nogle fly, der skal nås eller tasker, der skal veje noget bestemt. Der er ikke på samme måde stress, jag og deadlines. I kan køre, præcis som det passer jer.

Hvis den bil, I har, ikke er stor nok til al den bagage, som en bilferie kræver, eller hvis I slet ikke har en bil, så kan I vælge at lease en bil til bilferien. Det skal nemlig være muligt for alle at få en bil at køre i, selvom man ikke har muligheden for at købe bilen fra ny. Måske du bare drømmer om, at I skal køre I BMW og ikke jeres almindelige bil for at få en bedre køreoplevelse. Der kan være mange grunde til, at det giver mening for jer at lease en bil.

Det bedste ved leasing er, at al praktikken omkring biler, er klaret i forvejen. Du skal ikke sørge for forsikring, afgifter, service, du skal bare betale et månedligt beløb. Du kan læse meget mere om leasing af BMW til private hos Fleggaard Auto.