Skal jeres næste tur være en campingferie?

Der er masser af måder at holde ferie på. Camping holder altid, og Hjarbæk Fjord Camping er en campingplads med noget for enhver.

Man kan tage på badeferie og man kan tage på skiferie. Man kan tage på en aktiv ferie, og man kan tage på en passiv ferie. Eller også kan man forene det hele og tage på en ferie, hvor der er noget for alle. En ferie, hvor der er plads til alle behov og interesser.

Campingferie giver mulighed for, at der kan bades og slappes af med en god bog eller en kryds og tværs, hvis det er det, man er til, men samtidig er camping også forbundet med aktiviteter for dem, der kan lide det. I hvert fald hvis I vælger en campingplads, der har nogle gode faciliteter. Det har Hjarbæk Fjord Camping, der ligger i et dejligt felt mellem Skive og Viborg, hvilket giver dig masser af mulighed for at opleve nogle af Danmarks spændende byer, mens du er på camping.

På Hjarbæk Fjord Camping er der rig mulighed for at opleve naturen på en aktiv måde. Naturen på Skive-egnen er ikke til at tage fejl af. Den er smuk, uspoleret og kuperet. Pladsen ligger lige ved Limfjorden med den smukkeste udsigt til Hjarbæk Fjord, og det giver dig rig mulighed for at nyde roen med fiskestangen, tage en tur i campingpladsens kajakker eller kanoer, og så har de også cykler, som du kan leje og dermed få en fed dag til at gå i det smukke område. Tag på camping tæt på Skive, næste gang I skal på ferie.