Tid til at komme lidt hjemmefra?

Hvis du synes, det er på tide, at din datter eller søn kommer lidt hjemmefra og får nye venner og oplevelser, så er en efterskole en oplagt mulighed. Øse Efterskole er en teater efterskole, hvor der både er plads til skole- og teaterundervisning.

Teater som linjefag

På Øse Efterskole i Vestjylland er det muligt at vælge teater som linjefag. De er nemlig specialister i at undervise deres elever i teater- og skuespilkunsten, så ikke nok med at din datter eller søn kan komme til at have sin helt store hobby som linjefag, så får hun eller han også mulighed for at møde en masse andre mennesker, der har samme interesser. I løbet af efterskoleåret på teaterlinjen vil der være mange spændende ting på programmet udover den normale undervisning. Der er blandt andet en filmuge med teaterproduktion, ligesom der hvert år er en studietur til en europæisk storby, hvor de unge kommer til at opleve, fremvise og arbejde med teater på en helt ny og spændende måde.

Fordybelse i valgfag

Udover teater som linjefag, er det også muligt at tilvælge andre typer valgfag. Det kan være klaver for begyndere, keramik, boldspil eller spansk. Der er masser af muligheder for at lære nyt indenfor forskellige verdener, og samtidig kan fagene kombineres på kryds og tværs, så der er mulighed for at fordybe sig i det, man allerbedst kan lide, men der er også tid til og mulighed for at lære helt nyt. De fleste, der har været på efterskole, siger, det er et givtigt år. Øse Efterskole er ikke en undtagelse.