Huskeliste – har du alt, hvad du skal bruge på rejsen?

Går du rundt med en drøm om at stoppe med at ryge, så kan de smarte e-cigaretter fra Elekcig, måske være noget for dig. E-cigaretter kan nemlig bruges som et effektivt hjælpemiddel, til dig der gerne vil fri af den vanedannende nikotin og tobak.

Lyder det som noget for dig, så klik videre og se produkterne her. For hos Elekcig.dk kan du finde et stort og spændende udvalg af e-cigaretter, og alt det der følger med. Blandt andet e-væske, som er den væske i din e-cigaret der bestemmer, hvordan din oplevelse med at dampe bliver.

 

Stort udvalg af forskellige smage og dufte

Er du nybegynder inden for damp verdenen, så kan der være mange ting som du pludselig skal tage stilling til. Du skal både vælge smag og duft, og om din e-væske skal indeholde nikotin eller ej. Vil du gerne slippe af med den dårlige lugt af røg, men også slippe for nikotin, kan du hos Elekcig finde mange forskellige smagsvarianter, blandt andet eksotiske frugter, søde bær, surt slik, salt lakrids og mange andre.

Er du ikke så meget til søde frugter mm., så er der også mulighed for at vælge en helt almindelig smag af tobak hos Elekcig.dk.

 

Skal du ud og rejse?

Har du planer om at rejse, og har du brug for at have din e-cigaret med i bagagen. Så kan det være en rigtig god idé at udarbejde en huskeliste, inden du rejser. På den måde kan du måske helt undgå, at du pludselig står i lufthavnen og komme i tanke om ting du har glemt – særligt din e-cigaret.

Her har du en lille huskeliste til håndbagagen, som kan hjælpe dig godt på vej for at undgå at glemme din e-cigaret.

 

  • Rejsepude

 

  • Noisecancelling høretelefoner

 

  • Ipad til børnene

 

  • Læsestof

 

  • E-cigaret