Udstyret til sejlerlivet

Har du en lang sejlads foran dig, eller nyder du småture i familiens båd i løbet af sommerhalvåret? Uanset hvordan du udnytter dit sejlerliv, så er bådens udstyr og stand afgørende for, hvordan sejlturen bliver. På længere sejlture, såsom ferier uden for de danske farvande, er det vigtigt at båden er i tip top stand og klar til at kløve mange sømil. 

Klargøring af båden inden sejlturen

Før sejlsæsonen kommer over de danske havne, så er der en del ting, du skal have styr på. I klargøringen af båden er det vigtigt, at sliddele bliver gået efter, reservedele købes hjem og skiftes, hvis det er nødvendigt. Derudover er det typisk her, mange bådejer vælger at forny inventar og andet, som måske er slidt efter sidste langtur.

Derudover er det vigtigt at have styr på, om der er redningsveste til alle, og om nogle af dem måske trænger til en udskiftning. Sikkerhedsudstyr som førstehjælp, nødlys og eventuel redningsflåde er noget af det, du finder på Boatlab.dk. Du finder en hel af verden af bådudstyr til enhver sejlerentusiast.

Vandsport og fiskegrej

Når båden ligger for anker eller i havn, så er der typisk masser af tid, som kan bruges på sjove aktiviteter på vandet. Har du prøvet kræfter med en kajak, et SUP board eller dykning? Du finder udstyr hertil samt masser af andet i sortimentet på Boatlab.dk. Derudover finder du også fiskegrej, som kan bruges fra båden eller fra land. Når først du har udstyret på plads, så kan du stævne ud og nyde sommeren og de lune måneder fra vandsiden.