Tips til at købe en brugt campingvogn

Brugte campingvogne er en af de bedste måder til at rejse på et budget med hele familien. Men før du køber din campingvogn, er det vigtigt, at du tjekker den for at sikre, at du får, hvad du har betalt for.

Tjek campingvognens historie

Papirarbejdet på din potentielle campingvogn er det første sted at starte og kan give dig et værdifuldt indblik i dens detaljer og historie. Campingvognens alder, de forhold, den har været under, og hvordan den er blevet opbevaret, kan alle påvirke dens nuværende og fremtidige tilstand.

Din sælger skulle allerede have listet eventuelle fejl eller potentielle problemer. Men det er altid bedst at tjekke for disse problemer selv, da ejeren måske ikke har været klar over specifikke problemer.

Hvor sikker er campingvognen?

Din sikkerhed på vejen bør være en prioritet, når du vurderer en brugt campingvogn. Bremser, dæk og sikkerhedsseler er blot nogle af de områder, der skal være helt perfekte for at undgå, at din nye campingvogn ikke rigtig duer til noget alligevel – og i sidste ende ikke er lovlig at køre med på vejene.

Ridser m.m. kan normalt forventes med brugte campingvogne, men alt der kompromitterer din sikkerhed eller kan føre til dyre reparationer bør løses, før du køber den.

Arranger et professionelt tjek

Det er ofte værd at arrangere en professionel inspektion, før du køber en brugt campingvogn. Eksperter kan hjælpe dig med en vurdering og identificere eventuelle problemer, hvilket kan spare dig penge og give dig ro i sindet. Find brugte campingvogne til salg her.