På tur med Nickelodeon

Sommeren står snart for døren, og inden længe holder de mindste børn fri fra både vuggestue, børnehave og skole. Skal du ud at rejse med små børn, så er det en god ide at have noget med på turen, som de mindste både syntes er sjovt, og som er noget, de kan underholde sig med. Helst i et længere stykke tid ad gangen.

En rejse med små børn, kræver en god planlægning og gode pakkelister. Men det kræver i høj grad også gode ting og sjove aktiviteter, som kan beskæftige de mindste på turen for at undgå alt for mange sure miner. Paw Patrol er Nickelodeons nye animerede tegnefilmsserie, som særligt henvender sig til de små børnehavebørn. Med fokus på sociale færdigheder og kreative problemløsninger, har serien udviklet produkter, som er med til at styrke børnenes sociale, motoriske og kreative færdigheder.

Udnyt tiden med kreativ leg

Når man er på familietur, er det altid en god ide at pakke små ting med, som kan bruges til at underholde de mindste. Tiden kan til tider blive lang, og det er ikke altid lige nemt at finde på nye lege, der skal leges. Det er heller ikke altid at vejret er godt, og man er derfor nødt til at være indenfor.

I disse tilfælde er det en god ide at medbringe tuscher, malebøger, spil og bamser, som børnene kan underholdes med. Hos Legeland.dk kan du finde alverdens produkter, som de mindste kan underholdes med i mange timer. Alle er produkter fra Nickelodeon med de søde redningshvalpe Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye.

Legetøjsbiler til de mindste drenge

Er der små drenge, er det ikke altid nok med tegning og malebøger. Her skal der mere til og helst noget med fart og noget der kan køre. Med de seks heroiske redningshvalpe Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye, kan du finde legetøjsbiler, som med et kan trylle enhver leg om til verdens hurtigste racerbane.