Overhold budgettet – sådan sparer du penge på ferien

Du behøver ikke at gå konkurs for at have det sjovt på ferien. At rejse og udforske verden bør ikke være så dyrt, så vi anbefaler, at du læser disse tips om at spare penge på rejsen.

Kig efter afbudsrejser og last-minute-tilbud

At have et øje på rabatter og sidste øjebliks-tilbud kan være en fin måde at spare nogle penge på, når du planlægger en rejse. Denne mulighed kan dog forstyrre din plan, og derfor anbefaler vi at bruge metoden som din sidste mulighed.

Post billede Overhold budgettet Pak let - Overhold budgettet - sådan sparer du penge på ferien

Pak let

Du behøver ikke medbringe stor bagage eller have tusindvis af tasker med på din rejse. Med tøj til en uge er du mere end klar til rejsen. Vær dog sikker på, at dit tøj matcher vejret på det sted, du besøger, ligesom du med fordel kan vælge tøj, der matcher og kan udskiftes efter behov.

Flyv først på ugen

Hvis du har muligheden for at være fleksibel med din tidsplan, anbefales det stærkt at vælge en dag først på ugen til at flyve, da disse flyrejser ofte er billigere og mere tilgængelige end andre flyvninger på dage som torsdage og fredage.

Det er en fantastisk måde at spare nogle ekstra penge på – uden at ændre din tidsplan for meget.

Post billede Overhold budgettet Housesitting - Overhold budgettet - sådan sparer du penge på ferien

Housesitting

En utrolig måde at spare penge på og samtidig få en behagelig ferie, er ved at passe en anden persons hus. Ikke nok med at du bliver betalt for at gøre det, men du får også et rart sted at være. Der er dog opgaver, du skal løse – f.eks. vanding af planterne eller fodring af ejerens kæledyr.

Disse tips er den bedste måde at spare penge på – uden at gå på kompromis med at have det sjovt på rejsen. At rejse skal ikke ødelægge din opsparing, og der er masser af muligheder for dem, der vil rejse uden at bruge for mange penge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*