7 praktiske tips til rejsen med familien

Det kan være overvældende at tage på ferie med din familie for første gang, da der er mange ting, du skal vide og overveje inden turen. Imidlertid kan du med god planlægning og ved at følge disse tips muligvis undgå frustrationer.

Tag det roligt – og planlæg på forhånd

Hvis du skal undgå udfordringer, er det bedste råd at lægge planer på forhånd. Brug et par uger på at planlægge nøjagtigt, hvad du skal gøre, inden det bliver tid til afrejse.

Når du rejser med din familie, tager alt længere tid end normalt – inklusive ting som check-in i lufthavnen eller ombordstigning på flyet, så det er vigtigt at komme tidligt til lufthavnen.

Pak smart

De fleste familier har en tendens til at pakke alt for mange unødvendige ting i bagagen. Hvis du vil undgå at skulle bære på over 50 kilo bagage, skal du kun pakke de ting, som du og din familie skal bruge. Husk desuden at have god plads til de ting, som I måske køber, når I ankommer til destinationen.

Post billede 7 praktiske tips til rejsen med familien Book tidligt - 7 praktiske tips til rejsen med familien

Book tidligt

Forhåndsbestil alt hvad du kan, før du stormer afsted på ferien. Pointen med at booke tidligt er at undgå at skulle foretage reservationer på de enkelte hoteller, når du kommer ud af flyet.

Det eneste, du og din din familie ønsker at gøre, når I kommer frem, er at smide kufferterne og hvile lidt.

Når I booker på forhånd, er det samtidig også en garanti for at undgå uforudsete problemer på ferien.

Forklar rejsen til din familie

Nogle gange er det rart at overraske vores kære ved blindt at tage dem med til et nyt sted. Men hvis alle i familien skal holdes synkroniserede, er det en god idé at at fortælle dine børn om hele rejsen på forhånd.

Når børn føler sig ubekvemme, kan de blive besværlige, og hele pointen med en familieferie er at have en god tid sammen.

Post billede 7 praktiske tips til rejsen med familien Hav snacks - 7 praktiske tips til rejsen med familien

Hav snacks indenfor rækkevidde

De fleste børn kan blive irriterende, hvis de er sultne. Medbringer du nogle sunde snacks i din håndbagage, undgår du problemer med sultne børn. Undgå meget sukkerholdige snacks, og hold det i stedet simpelt ved at have noget frugt eller lignende indenfor rækkevidde.

Køb godt grej

Der er ikke noget værre end at rejse rundt med nogle dårlige kopi-tasker, som kan gå i stykker og give frustrationer på ferien. Køb derfor tasker og kufferter i en ordentlig kvalitet, da de er med til at sikre din tryghed på rejsen.

Spørg efter børnerabatter

Dette er noget, de fleste overser, men der er tusindvis af rabatter til børn, som du muligvis mister ved ikke at spørge. Børnerabatter inkluderer ofte gratis transport, drikkevarer og mad.

Disse tips kan hjælpe dig, når du rejser med din familie, men du skal huske på, at der indimellem kan opstå problemer. Men hvis der sker noget dårligt, skal du bevare roen og håndtere det uden at tænke for meget over det. Dit fokus skal være på din familie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*