Find brugte både af høj kvalitet

Går du og overvejer at købe en ny båd, men har du ikke den største viden indenfor emnet? Find brugte både her, hvis du ønsker kompetent rådgivning, så du kan finde præcis den båd, der passer til dig og dine ønsker.

Stor udstilling
I Aabenraa ligger Reese Marin, og du kan finde virksomheden ved marinaen, hvor du kan finde brugte både, der ligger til i vandet og er udstillet indendørs. Der er sejl- og motorbåde, og du kan stole på, at kvaliteten er høj. Medarbejderne har mange års erfaring indenfor bådsalg, og med mere end 40 års erfaring i branchen har virksomheden opnået en stor berøringsflade i Danmark såvel som udenfor landets grænser. Reese Marin beretter desuden, at en del kunder vender tilbage og ofte flere gange. Ikke bare kvaliteten af bådene er høj – servicen er også enestående.

En sikker og nem handel
Besøger du Reese Marin i Aabenraa, vil du blive mødt af et stort sortiment, der er bredt, hvilket gør det muligt at finde lige præcis den båd, der passer til dig og dine ønsker. Bådene er konstrueret, så de kan bruges i hele Skandinavien. Du kan altså roligt tage kammeraterne eller familien med på eftermiddagstur eller en weekend på havet væk fra den travle hverdag. Medarbejderne hos Reese Marin vejleder dig gennem dit køb i samarbejde med dig og dine ønsker. Finder du den rette båd og beslutter at investere, vil Reese Marin sørge for, at købet forløbet så nemt som muligt. Dermed kan du hurtigst muligt komme ud og nyde din nye båd.