Skal du sælge din bil?

Hvis du går og overvejer at sælge din bil, skal du beslutte, om du vil sælge den privat, til en bilforhandler eller på en bilauktion. Det er alle sammen gode bud på, hvordan du kan få solgt din bil. Men hvis du vil have en god pris på din gamle bil, bør du være opmærksom på, at du også kan sælge din bil på Autobasen.

Hvad er Autobasen.dk?
Autobasen.dk er en virksomhed, der siden 2007 har beskæftiget sig med opkøb af gamle danske biler med henblik på videresalg til eksport. De opkøber biler i Danmark og via deres samarbejde med bilforhandlere og virksomheder på tværs af landegrænserne eksporteres bilerne til andre EU-lande.

Danske biler er populære i udlandet
Danske biler er populære i udlandet, da danskerne går op i at vedligeholde deres biler. Det betyder, at bilerne er i en god stand, når de videresælges, hvilket er attraktivt for købere i de øvrige EU-lande. Det har naturligvis også været medvirkende til, at Autobasen.dk i dag er en af de førende eksportvirksomheder i Danmark inden for denne branche.

Få den bedste pris for din bil
Når du benytter Autobasen.dk, får du den bedste pris, du kan opnå for din gamle bil. Der gemmer sig nemlig ikke nogen gebyrer, salærer eller misvisende vurderingspriser. Alle biler bliver gennemgået af en bilsagkyndig ud fra dine oplysninger, hvorefter du får et tilbud på din bil. Læs mere om bilauktion på Autobasen.dk.