Specialist i fysioterapi og træning

Hos Fysioterapeutklinikken i Skanderborg og Aarhus N får du professionel hjælp til reducering af smerter, og måske kan de endda forsvinde helt. Med flere års erfaring får du kompetent vejledning.

Flere års erfaring med fysioterapi

Fysioterapeut Klinikken har flere års erfaring med fysioterapi både til private og sportshold. Kvinden bag, Maria B. Andersen, ved, hvor vigtig behandling af krop, led og eventuelle sportsskader kan være, så man kan præstere det optimale under sport. Udover fysioterapeutiske behandlinger kan Fysioterapeut Klinikken også hjælpe med forbyggelse og genoptræningsprogrammer, uanset om du er professionel inden for din sport eller blot ønsker at passe godt på dig selv og din krop. Har du svært ved at motivere dig selv til at komme afsted til træning alene, tilbyder Fysioterapeut Klinikken også holdtræning, så fællesskabet kan være en motivationsfaktor for at komme afsted.

Akupunkturbehandlinger

Fysioterapeut Klinikken kan også hjælpe med akupunkturbehandlinger. Disse kan medvirke til færre muskel- og sensmerter, samt undgå eksempelvis ryg- eller nakkesmerter, nedsætte hovedpine, migræne og øge bevægeligheden. Akupunktur er en af de mest effektive og hurtigst virkende behandlinger der findes. Faktisk vil de fleste mærke forbedringer allerede efter endt behandling, mens mange også mærker at behandlingen arbejder i kroppen op til en uge efter endt behandling. Hvis du endnu ikke har prøvet akupunktur, men føler, det måske er ved at være på tide, så er et besøg hos Fysioterapeut Klinikken uden tvivl en god ide for dig, så du kan få en hverdag uden smerter.