Sundhedsmæssige fordele ved en udendørs spa

At have en udendørs spa er ikke kun et spørgsmål om luksus. Der er nemlig også en del sundhedsmæssige fordele ved at sænke din krop ned i en spa.

Varmt vand er med til at berolige din krop af den simple årsag, at varmen udvider blodkarrene og derved sender en frisk strøm af blod gennem din krop. Men det er ikke den eneste sundhedsmæssige fordel, du får med en udendørs spa.

Forbedrer din søvn

De fleste af os ved godt, at søvn er en vigtig del af vores tilværelse. En god nats søvn gør os i stand til at se den efterfølgende dag i øjnene. Men vidste du, at en tur i spaen kan forbedre din søvn?

Et varmt udendørs spabad lige før din sengetid hæver effektivt din krops temperatur. Når du forlader den udendørs spa, falder din kropstemperatur hurtigt og giver dig den perfekte temperatur for en god og afslappende søvn.

Reducerer stress

Hyppig brug af en udendørs spa har vist sig at mindske stress i en travl hverdag. Spaen hjælper alle muskler med at slappe godt og grundigt af oppe fra nakken og helt ned til fødderne og tæerne. Det løsner op for musklerne og mindsker derved chancen for stresshovedpine og migræne.

Kan hjælpe på smerter

Det varme vand i en spa kan også være med til at nedbringe en hævelse og løsne op for stramme muskler, der kan være årsag til smerter.

Boost dit selvværd

En ekstra fordel, der er ved et udendørs spabad, er, at varmen som sagt øger blodgennemstrømningen og giver mere ilt til din hud. Det får din hud til at stråle og se yngre ud.