Har du styr på vin til weekendens middag?

Når snakken falder på vin, kan man ikke komme udenom lande som Frankrig, Italien og Spanien. De står nemlig for 40% af al den vin, der produceres på verdensplan. Mangler du vin til weekendens middag, så kig forbi vinmedmere.dk.

Lang tradition indenfor vin

Det er ikke uden grund, at Frankrig er det største land, når det kommer til vin. Deres vinproduktion går nemlig flere tusinde år tilbage, og det er en tradition, de er meget stolte af. Det menes at Frankrig var blandt de første lande i verden til at dyrke og producere vin, og i 1935 blev der sågar oprettet en fransk vin-lov, der skulle hjælpe med at beskytte de franske vinbønder samt regioner og kommuner. Det betød, at andre ikke kunne kopiere deres produkter og sælge dem under samme navn. Samtidig var det også en forsikring om, at al vin levede op til samme høje standard. Når vi drikker vin i dag, er det ofte fra Frankrig, og populariteten afspejler kvaliteten.

God vin til middagen

Har du inviteret familie eller venner til middag i weekenden? Uanset om det er en lille eller stor middag, så sætter de fleste pris på et godt glas vin til. Var det noget med et koldt glas rosé? Har du planlagt, at der skal være forret, skal du helt sikkert have en god flaske hvidvin, og måske det så også er oplagt med rødvin til hovedretten? Vinmedmere.dk har så stort et udvalg af vin, at du uden tvivl kan finde den perfekte vin til din middag.