Prøv den populære Eastpak skoletaske

Du har helt sikkert hørt om Eastpak – brandet, der designer oceaner af tasker til alverdens brug. De har eksisteret siden 1952, så hvis du ikke selv har haft en Eastpak skoletaske, kender du helt sikkert en, der har.

Plads til det hele

Er du netop begyndt i skole igen, eller er det universitetet, du er landet på? Det kan også være, at dit barn netop er startet i skole? Uanset hvem og hvor, så er det vigtigt med en god og komfortabel skoletaske. En skoletaske er nemlig ikke hvilken som helst taske. Den skal være god at have på skuldrene, den skal støtte, og så skal den kunne rumme alt fra bøger og computer til penalhus og madkasse. Eastpak har gennem årene designet et væld af tasker i forskellige designs lige fra to rum til flere, hvor der er plads til det hele. Uanset antal rum, er taskerne rummelige, hvorfor de er helt perfekte som skoletaske.

Komfort og design går hånd i hånd

Eastpak sørger for, at deres tasker giver den optimale komfort, så du passer bedst muligt på din ryg, og det gælder i øvrigt også for dine børn, når de hver morgen tager tasken på ryggen og er klar til en ny skoledag blandt vennerne. Mange kender Eastpak for sine stilrene og meget enkle designs, der gør, at de kan passe til enhver smag. Det er nemlig ikke kun komforten, der er vigtig. Du og dit barn kan næsten vælge mellem alle regnbuens farver, når I skal finde en ny Eastpak skoletaske. Dermed får I allermest glæde af tasken, når I hver dag tager den på ryggen.