Klar til en regnfuld efterårsferie?

Sommeren er gået på held, og efteråret er langsomt ved at indhente os. Inden længe er det efterårferie, og for mange familier betyder det masser af hygge, ture i skoven og måske endda en ferie i det danske land. Med efteråret kommer det ustadige vejr, som typisk byder på både regn, vind og køligere grader. Har du styr på din overtøjgarderobe? Hvis ikke er det en nu, du med fordel kan få kigget på både efterårssko, jakker og regntøj, så du er godt klædt på, uanset hvordan vejret ser ud. .

Overtøj til ethvert vejr

Vi kender det alle: det er en kold efterårsdag, familien skal i skoven, det blæser lidt, der er lidt regn i luften, men solen skinner – hvad tager du på af overtøj? Det er her, det er en god idé med en god jakke, som kan holde dig varm i både regn- og blæsevejr. En god regnjakke fra eksempelvis Helly Hansen eller Blæst kan holde vandet ude, samtidig med at den fungerer som vindstopper. Er det køligt i temperaturerne, kan du uden problemer trække i en varm sweater, og så har du det både tørt og varmt. Fordelen ved regnjakken er også, at den ofte fås i en lang model, som holder dig god varm over lænden. Skal du sidde i skovbunden og lege med dine børn, kan du selvfølgelig også vælge et par regnbukser, som passer til jakken.

Hos Havhokeren.dk finder du et stort udvalg af regntøj til kvinder, som netop er velegnet til en aktiv livsstil og til børnefamilien. Her finder du hele regnsæt, lange regnfrakker og regnponchoer. Klik her og se udvalget i kategorien regntøj dame.