Tag et sprogkursus i svensk

Vil du gerne lære svensk, eller ønsker du at udvide dine svenske sprogkundskaber? Så kan du hos Virksomhedsskolen tage et svensk sprogkursus i enten Århus eller København. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lære svensk helt fra bunden eller til dig, som ønsker at udvide dit svenske ordforråd endnu mere.

Lær vores naboer at kende – rent sprogligt

På mange måder minder det svenske sprog meget om det danske. Mange danskere kan forstå en del svensk, selvom de ikke har været på et svensk sprogkursus tidligere. Ønsker du at udvide dine svenske sprogkundskaber eller starte helt fra bunden, så kan et sprogkursus være en god idé for dig. Hos Virksomhedsskolen finder du mange forskellige sprogkurser, hvor du blandt andet kan lære svensk. Kurset er for dig, der ønsker at tale og/eller skrive svensk på et mere professionelt niveau.

Arbejder du med svenskere til dagligt, kan det være en fordel, hvis du kan kommunikere med dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder i både mindre og i større omfang. Dette kan være kommunikation på både skrift eller i tale.

Et svensk sprogkursus hos Virksomhedsskolen henvender sig til alle, der ønsker at lære svensk, hvor der er tid til at tage sig af hver enkelt deltager og tid til at tilgodese hver enkeltes behov.

Hos Virksomhedsskolen bliver alle sprogkurser tilpasset den enkelte deltagers niveau. Du er derfor altid sikker på at få mest muligt ud af undervisningen.

Tag et svensk sprogkursus hos Virksomhedsskolen og få professionel undervisning af talentfulde instruktører, som alle har en akademisk sproglig uddannelse bag sig.