Tag familien med på klatretur

Er det dig, der står for næste års familieudflugt, og har du svært ved at finde den helt rigtige aktivitet til jer? En oplagt mulighed er Frederiksdal Klatrepark. Der kan hele familien være sammen og blive udfordret på en sjov dag. Tag dertil til det næste familiearrangement nær København. 

Overskrid grænser i fællesskab

Har I faste traditioner i din familie, hvor én af dem er at tage på en årlig familietur? Det kan være svært at finde på en aktivitet, hvor alle kan være med, og hvor alle vil have det sjovt. Det skal være noget, hvor alle aldre kan være med, og så må det gerne være en smule udfordrende, samtidig med at det selvfølgelig skal være sjovt. Det oplagte valg er at tage til Frederiksdal Klatrepark nær København. Der kan I nemlig samles alle aldre til en dag i skoven, hvor nogle kommer højt op i træerne. Det kan være udfordrende at klatre, men heldigvis er der forskellige baner af forskellige sværhedsgrader.

Alle kan være med

Når I ankommer til Frederiksdal Klatrebane vil I blive mødt af en idyllisk skov, hvori der er flere aktiviteter, heriblandt klatrebaner. Det kan hurtigt komme til at se farligt ud, når du står for neden og kigger op, men når du begiver dig op i træerne, bliver du spændt fast til sikkerhedsudstyr, ligesom du bliver introduceret til teknikker, så du ikke kan falde ned eller komme til skade. Der fire baner med hver sin sværhedsgrad. Tør du at våge dig op i 11 meter, eller vil du blive under de syv? Uanset hvad, så er der lagt op til en sjov dag i familiens tegn.