Nyd sommeren med stigegolf

Sommeren er over os, og solen er efterhånden en fast del af vores hverdag, og hvad er bedre end et spil stigegolf i haven? Find hele sættet hos jyskegolfbolde.dk og bliv helt klar til hyggelige timer med dem, du holder af.

Bringer folk sammen

Når varmen kommer til Danmark, drøner vi udenfor og bruger de fleste af døgnets timer under de lunere himmelstrøg. Vi samles oftere med venner og familie, og vi nyder varmen med grillaftener og hyggelige timer under solen. Når I har grillet i haven, kan I fortsætte hyggen med et spil stigegolf. Hos jyskegolfbolde.dk finder du stigegolf til fire spillere, og det bliver leveret indenfor 1 til 2 dage, så du hurtigt kan blive helt klar til at samles med dine kære.

Hygge for børn og voksne

Når du køber stigegolf hos jyskegolfbolde.dk, er der i pakken selve stativet i lakeret bøgetræ, 3 sæt bolas i forskellige farver, hvilke desuden er ægte golfbolde, og så medfølger der selvfølgelig et regelsæt, så I kan få afgjort spillet og fundet den rette vinder. Sommeren bringer folk sammen, og stigegolf er et spil, der bliver mere og mere populært i de danske haver. Nyd hinanden og vejret ekstra meget med et spil stigegolf. Reglerne er enkle og points bestemmes af, hvilken ribbe din bolas lander på, og så er det et spil, hvor både børn og voksne kan være med og få hyggelige sommertimer til at gå.