Husk en ørespray på din ferie

Du kender det sikkert; dine ører er pludselig fyldt med ørevoks på ferien. Som du sikkert ved, er vatpinde ikke den bedste metode til at fjerne ørevoks. Men der findes andre smarte metoder, du i stedet kan gøre brug af.

Uanset om du skal på en længere flyvetur til en fjern destination, eller om du skal køre Danmark tyndt, når du skal på ferie, er det værd at pakke en ørespray med i kufferten. Du kan finde ørespray her.

Derfor bør du ikke bruge vatpinde

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorfor du ikke må bruge vatpinde til at fjerne ørevoks med, så læs med her. Vatpinde har nemlig en tendens til at skubbe ørevoksen længere ind i dit øre. Det er uheldigt, da det kan medføre deciderede propper i ørerne. Kort sagt får du slet ikke den effekt ud af ørerensningen, som du ønsker. Hvis du derimod bruger ørespray, får du den ønskede virkning.

Den skånsomme ørespray

Ørespray er en skånsom måde, hvorpå du let og enkelt kan fjerne den uønskede ørevoks. Hvis du vil være sikker på, at du køber en mild ørespray, bør du sørge for, at den indeholder naturlige ingredienser som glycerin og kamille-ekstrakt. Disse er nemlig aktive stoffer, der virker optimalt mod ørevoks.

Når først du er kommet godt i gang med at bruge en ørespray, vil du ligeledes opleve, at den er med til at reducere din produktion af ørevoks. Og det er altid en fordel!