Få lavet din Skoda i Tyskland

Mange autoværksteder reklamerer med tyske værkstedspriser. Men der burde ringe en alarmklokke, når du hører sådan noget. For, hvordan kan de gøre det så billigt, når andre mekanikere ikke kan?

 

Tyske værkstedspriser fejler ingenting, så længe du bare får dem i Tyskland. Der er jo en grund til, at det er tyske priser. Selvom det måske lyder som en vild idé at tage hele vejen til Tyskland, for at få skruet på bilen, er det måske ikke så dumt endda.

 

Nordtyskland

Ligesom det er tilfældet med grænsehandel, skal du nærmest kun lige krydse den tyske grænse for at få favorable priser, da der er tale om nationale priser.

 

Derfor bør du undersøge, hvor det nærmeste værksted ligger. For eksempel kan du med garanti finde et Skoda værksted i Flensborg.

 

Tysk håndværk

”Hov, jamen Skoda er da ikke tysk?”, tænker du nok. Og nej, det er rigtigt nok. Men man kan alligevel overlade sin Skoda til tyskerne med ro i sindet. Der er nemlig noget over tyskere. De kan deres håndværk, når det kommer til mekanik og særligt biler.

 

Hovedparten af det, vi regner som gode hverdagsbiler, stammer alle sammen fra Tyskland. Det kan umuligt være et tilfælde.

 

En god idé på den lange bane

Måske synes du, at idéen om at køre til Tyskland er lige frisk nok. Tænk bare på benzinpriserne. Men på den lange bane, vil din bil takke dig for det fornuftige valg. For hver gang, du slækker på kvaliteten, og lader billige amatører rode i din gearkasse, koster det.

 

En bil er nemlig sat sammen som et komplekst urværk. Bliver en enkelt ting misligholdt, kan det ende med at skade bilen. Og det er især ærgerligt, hvis du har fremtidsplaner om at sælge din bil videre til en god pris.