Danmarks mest solgte bil

Er du på udkig efter en ny og smart bil fra Volkswagen? Så findes der flere forskellige smarte muligheder at gøre det på. En af mulighederne er for eksempel at privatlease bilen i stedet for at købe. Er drømmen for eksempel at køre rundt i en VW, så er VW-leasing inkl. forsikring og service med garanti noget for dig.  Hos Fleggaard Auto har de blandt deres store udvalg af forskellige leasingbiler også mange flotte modeller fra tyske VW, som alle bliver lejet ud via privatleasing.

Volkswagen er folkets bil

I dag er Volkswagen en af mest solgte biler i Danmark. Og den populære bil har gennem mange år været en klar favorit blandt mange køre glade bilejere, og det er med god grund. Hos Fleggaard Auto kan du finde din favorit blandt de mange forskellige leasingbiler fra VW.

Derfor skal du privatlease en VW

Der er mange gode grunde til at køre VW, men omtrent også lige så mange gode grunde til at vælge at privatlease en. Hos Fleggaard Auto finder du et stort udvalg af forskellige modeller fra tyske Volkswagen såsom blandt andet Golf, Passat, Tiguan og Touran.

Det er nemt, og ved at lease får du både forsikring, service og reparationsaftale med i din aftale. Og vælger du at lease en VW hos Fleggaard Auto, er fordelen, at du allerede kender dine bilafgifter, inden du underskriver din aftale. Hos Fleggaardauto.dk er de altid parate til at hjælpe dig med råd og vejledning til at finde en leasingbil fra VW.