Campingferie, sommer og sol

En campingferie er en glimrende ferie at tage på sammen med familien. Den giver jer en masse oplevelser sammen, hvor I er frie for dagligdagens stress og jag – og så indebærer den forhåbentlig en masse sol. Solen er dejlig, fordi den er med til at lade familiens batterier godt og grundigt op. Det kan dog være dejligt at få en lille pause af og til fra en stærk og bagende sol.

Medbring en parasol på campingferien

For at sikre at både du og resten af familien kan søge tilflugt i skyggen, når solen står på sit højeste, er det en god idé at medbringe en parasol på campingferien.

Du kan få en parasol i mange forskellige størrelser, så alt efter hvor stor din familie er, kan du medbringe en i den rette størrelse. Det giver jeres familie mulighed for at sidde i skyggen, når I skal slappe af, spise, hygge med et spil eller en anden stillesiddende aktivitet, som familien skal samles om.

Parasol med UV-beskyttelse og glade farver

Selvom en parasol skærmer dig for solen, kan du alligevel blive udsat for UV-strålerne. Det er derfor en fordel at finde frem til en parasol til din campingferie, som kan mindske UV-strålerne. Det kan du gøre ved at investere i en parasol, der har en parasoldug med en solbeskyttelsesfaktor, så du får en fantastisk UV-beskyttelse.

Gør din parasol endnu mere interessant ved at vælge en glad og sommerlig farve, som grøn, blå eller rød. Find flere parasoller her.