Nyd den perfekte ferie på Mauritius

Kan du lide at dykke, sejle eller fiske, så er en rejse til Mauritius en ferie du aldrig vil glemme. Øen der er omkredset af de smukkeste hvide sandstrande og et rigt dyreliv – både over og under vandet. Hos Blixen Tours skræddersyr de din rejse, så du kan få den perfekte ferie, uanset om I rejser som et par eller om I rejser som familie.

 

En verden af smuk natur 

Den frodige natur som du finder på Mauritius, kan ikke sammenlignes med mange andre steder. Den fantastiske ø er omkranset af flotte hvide sandstrande og en natur, som byder på gådefulde kratersøer og et krystalblåt hav, som gemmer på en smuk verden af koraller og flotte farverige fisk.

 

Den aktive ferie

 

Vil du gerne kombinere din strandferie med en aktiv ferie, så kan de hos Blixen Tours hjælpe dig med at skræddersy din rejse, så den passer til dine ønsker. Skal I eksempelvis afsted som en hel familie, og vil I gerne være aktive, så findes der en række af gode muligheder for dette. I kan blandt få mulighed for at fiske, dykke og komme på en dykkerudflugt. Vil I hellere slappe af med et slag golf på fastlandet, er der også mulighed for dette på en af øens mesterskabsbaner.

 

En eksklusiv rejse helt uden charterpræg

Mauritius er en populær feriedestination, som endnu ikke er dukket under for det kendte charterpræg. Så er jeres drøm at komme til et sted, som ikke er farvet af turismeindustrien og som stadig har formodet at bevare sin autentiske charme og eksklusivitet, så er Mauritius rejser det absolutte perfekte feriemål, uanset om I kun er jer selv eller om det er hele familien, som skal afsted.