Kom virksomheden rundt på en smart el scooter

Har du brug for et smart køretøj, som hurtigt kan fragte dig fra A til B. Så kan du overveje om en trehjulet el scooter, er noget for dig. Scooterens smalle opbygning gør, at det er nemt at køre sikkert igennem befolkede områder, og det smarte er, at scooteren ikke behøver en masse ekstra plads til parkering. 

 

Er der brug for en scooter på arbejdspladsen, er en af de mange modeller, som du kan finde hos immodenmark.dk, helt klart værd at se nærmere på. Det gælder især i de virksomheder, hvor der er brug for at komme rundt på store afstande. 

 

Bidrager til et bedre arbejdsmiljø

En el scooter, bidrager ikke kun med at det er nemt at komme fra A til B i den store virksomhed. Når medarbejderne ikke skal bruge tiden på at gå alt for meget rundt i virksomheden, øges chancerne for at hver enkelt medarbejder, bliver mere motiverede. Det hjælper også med at mindske risikoen, for alt for mange sygemeldinger, hvilket er ren win win for begge parter. 

 

Overvejer du at investere i én eller flere elscootere på arbejdspladsen, så bør du kigge lidt på det udvalg, som du kan finde hos immodenmark.dk. Her finder du flere modeller, blandt andet translet 0, translet 3, translet cargo og translet cargo +10. 

 

Passer de forskellige modeller ikke til dit behov, har du mulighed for selv at skræddersy en ny model. Har du brug for yderligere muligheder, for eksempel et ekstra batteri, en kurv eller en ekstra vogn, er dette muligt at tilkøbe.