4 tips der hjælper dig med at få det meste ud af din safari i Afrika

Skal du snart på en safarirejse? Hvis du skal på en safari, er du rigtig heldig. Det er nemlig en helt fantastisk oplevelse, som du sent vil glemme. Men inden du tager afsted, er det en fordel at kende til disse tips. Disse tips hjælper dig nemlig med at få mest muligt ud af en safarirejse. Dette gælder uanset, om der er tale om rejser til Zambia eller andre afrikanske lande.

1. Forsøg ikke at lave for meget på én safari

Mange mennesker ønsker at proppe så mange områder som muligt ind på én tur. Men dette kan gøre din safari hektisk, hvor du skal bruge en masse tid på at tage fra den ene destination til den anden. Fokuser hellere på ét specifikt område, medmindre der er flere gode områder lige i nærheden af hinanden. 

2. Kikkerter er en vital del af enhver safari

Uanset om det er for at se på forskellige farverige fuglearter eller et dyr, der er et par hundrede meter væk fra dit køretøj, er det en fordel at have en kikkert med.

3. Udnyt din guides ekspertise

Din guide vil have indgående kendskab til alt lige fra dyreadfærd til dyrespor og så videre. Udnyt hans eller hendes viden og stil alle de spørgsmål, du har lyst til. Det gør kun hele oplevelsen mere interessant.

4. Nyd oplevelsen

Nyd oplevelsen i fulde drag. Det er ikke hver dag, at du kommer til Afrika og skal på en safari. Sørg for at suge det hele ind og tag alle de billeder, du har lyst til.