Træning er i højsædet hos Vejlefjord Rehabilitering

Har du en hjerneskade, eller lider din ægtefælle, dit barn eller lignende af en hjerneskade, er du allerede bekendt med, at det vender op og ned på hele familiens liv.

Der vil nemlig være en del forskellige ting, som den ramte ikke længere kan. Det kræver derfor både genoptræning og rehabilitering, så den ramte kan opnå mere frihed samt komme så meget som muligt tilbage til den gamle hverdag igen.

Hos Vejlefjord Rehabilitering kan personer med en hjerneskade eller en hjernesygdom komme på et rehabiliteringsophold. Under dette ophold er der fokus på træning samt at give personen diverse redskaber ud fra deres behov. Behandlingen er tilrettelagt efter det individuelle behov og er for både børn og voksne.

Træningen er et essentielt element for rehabiliteringen

At lide af en hjerneskade kan for mange være svært at acceptere. En hjerneskade betyder nemlig ofte, at den ramte person oplever forskellige vanskeligheder og problemer i hverdagen, som ikke var til gene førhen.

Derfor skal opholdet også tilrettelægges efter lige netop, hvor den enkelte person befinder sig i livet nu. De fleste ophold hos Vejlefjord Rehabilitering har dog noget til fælles, og det er, at en intensiv træning er et essentielt element for at opnå en effektiv rehabilitering. Det betyder, at Vejlefjord Rehabilitering har et meget stort fokus på træning døgnet rundt.

Alle vil herved træne mindst tre og en halv time om dagen under deres ophold. Træningen tilrettelægges ud fra diverse samtaler og undersøgelser af den pågældende. Herved sikres det, at der bliver skabt det rette program.