Tag klapstolene med på farten

Det er så dejligt at tage familien med på tur ud i det blå. Du ved nemlig aldrig rigtig hvilke spændende oplevelser, der ligger forude, når du kører på må og få. En god lang dagstur ud i det blå bliver ekstra hyggelig, når madkurven er spækket med lækkerier. Det er dog ikke altid, at alle rastepladser er en oplevelse værd, eller at der er siddepladser – hvad gør du så?

Klap klapstolene ud

Du kan naturligvis medbringe et tæppe, så familien kan sidde og spise den medbragte madkurv. Men det er ikke altid, at jorden er varm og behagelig, eller måske er bedstemor ikke i stand til at komme helt derned.

Der er en løsning på disse små problemer, og løsningen er, at du har billige klapstole i bagagerummet. På den måde vil familien altid have optimale muligheder for at sidde godt, når der er dømt pause.

Sæt krav til dine klapstole

For at du skal få glæde af dine billige klapstole, er det vigtigt, at du sætter krav til dem, du vil købe. For det første skal de være lette at håndtere, så det er nemt og hurtigt at få dem ud og ind i bilen. Det betyder, at de skal have en lav vægt.

Selvom klapstolen skal have en lav vægt, skal den stadig kunne tåle en høj belastning. For det er ikke sjovt, når stolen klapper sammen under en.

Sidst men ikke mindst skal du tage stilling til, hvor komfortabelt familien skal sidde. Skal der være et blødt sæde eller ej?