Smukt spisebord, der samler hele familien

Leder du efter et smukt spisebord, hvor der samtidigt er plads til hele familien? Du kan finde lige præcis det spisebord, der passer til jeres behov hos vidaXL.

Køkkenet og spisestuen er de seneste år gået hen og er blevet ikke blot praktiske rum men pæne og hyggelig rum, der lægger op til masser af socialt samvær. Det kræver også en del af de elementer, man putter ind i sådanne rum. De fleste ønsker sig det helt perfekte, flotte spisebord med et fint twist, samtidigt med, at der også skal være plads til hele familien og ikke mindst al den mad, der skal stå på bordet. Derudover skal det være nemt at holde, og det skal være slidstærkt, når det skal kunne rumme en børnefamilie og alt det, der dagligt bliver spildt på et sådant bord.

Hos vidaXL kan du finde et stort udvalg af spiseborde, der både er pæne, holdbare og store. Du kan blandt andet finde det smukke, romantiske spisebord med et lettere industrielt design i massivt akacietræ med et sheesham-finish. Akacie er et holdbart, tropisk hårdttræ. Spisebordet er 100 % håndlavet, og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. De stærke stålben bidrager til robustheden og det industrielle udseende. Bordet er 180 cm langt, så I kan med sikkerhed være hele familien rundt om bordet.

Du kan læse meget mere om dette bord eller se andre spiseborde i forskellige designs, materialer og stilarter hos vidaXL, alt efter hvilket spisebord, I er på udkig efter til jeres familie.