Skal du have ny bil?

Går du med tanker om at erhverve dig en ny bil, så er der med cargarantie en masse gode fordele, som du helt klart ikke bør undvære. Cargarantie betyder blandt andet, at din nye bil er forsikret mod forskellige reparationer. 

 

Selvom du har valgt en ny bil, kommer du uden tvivl ikke uden om at din bil ind imellem vil løbe ind i uventede reparationsomkostninger. Ender regningen med at blive mere end hvad du forventede, og vil du helst undgå at få omkostninger der kan slå bunden ud af dit budget, så bør du i høj grad vælge en Cargarantie. 

 

Bruges ved uforudsete hændelser

Sørger du for at tegne en cargarantie, er bilens motor og gearkasse forsikret, for eksempel i forbindelse med havari. 

 

Hos wkbiler.dk kan du vælge mellem flere forskellige forsikringer, blandt andet disse: 

 

  • 100% Autotjek basic (1.495,-) (Gælder kun biler op til 272HK)

Dækker: motor, koblingsgear/automatisk gear, aksel- og fordelergear, brændstofanlæg 

 

  • 100% Autotjek Comfort (priser fra 2.949,-) 

Dækker: motor, koblingsgear/automatisk gear,  aksel- og fordelergear, kraftoverførsel, styring, bremsesystem, brændstofanlæg, elektrisk anlæg, kølesystem, udstødningsanlæg, sikkerhedssystemer, klimaanlæg, komfortelektrik, køredynamisk system, hybrid drev, elektrisk drev

 

  • 100% Autotjek Comfort Plus (priser fra 3.395,-) 

Dækker: Forsikringen omfatter på fabrikken monterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele af den i forsikringsaftalen beskrevne bil

 

Skal du have ny bil, og overvejer du om cargarantie er noget for dig, så besøg wkbiler.dk og find ud af hvordan dine muligheder er med en cargarantie forsikring.