Sådan renser du dine fliser på terrassen

Efter vinteren er der en god chance for, at du skal rense fliserne på din terrasse. Der kan for eksempel være snavs og skidt, flisepest, grønne aflejringer i form af alger på dine fliser og havemøbler, som ikke ser så kønt ud. Ved brug af en fliserenser kan du fjerne al skidt og snavs samt de grønne aflejringer på fliserne. Her giver vi dig nogle tips til rengøring af din terrasse med en fliserenser.

Fjern møbler og andre ting på terrassen

Du skal naturligvis starte med at fjerne alle havemøbler og andre ting på din terrasse, så fliserne er klar til at blive renset. Samtidigt er det en fordel, hvis du laver en plan for, hvordan du rengør terrassen med din fliserenser. På den måde kan du være sikker på, at du ikke går glip af en enkelt flise.

Brug en fliserenser til rensningen

Det er naturligvis muligt at gøre brug af en højtryksrenser, når det kommer til at få dine fliser på terrassen flotte igen. Men det er ikke en løsning, som er velegnet til alle. Den er nemlig en del dyrere og tager langt længere tid, end hvis du eksempelvis i stedet vælger en fliserenser.

De fleste fliserensere kan du blot sætte direkte i en stikkontakt, og så er den klar til at gå i gang med at rense fliserne på terrassen. Har du ikke en stikkontakt i nærheden af din terrasse, kan du anvende en forlængerledning, en kabeltromle eller en generator.