Pep din gamle bil op

De gamle bilmodeller har bare en eller anden charme. Og hvis du beslutter dig for at peppe den lidt op, kan du sætte dit eget præg på bilen. Bilen bliver fuldstændig unik og kan ende med at vække den samme opsigt som en dyr luksusbil, når du bevæger dig rundt på vejene.

Autodele er et must

Har du lige købt en gammel bil, bør du starte med at kigge på, om bilen har brug for at få udskiftet nogle autodele. Den skal jo helst være sikker at køre rundt i og gerne virke optimalt. Du kan blandt andet tage et kig i motorrummet for at se, om der er steder, der trænger til en fornyelse. Tjek også om alle pærer og lygter er i god stand.

Den indvendige del

Du kan gøre en del for at få en lækker kabine. Den skal gerne matche din smag, så det er en fornøjelse for dig at sætte dig ind i din bil. Du kan eksempelvis udskifte rat og gearstang, så den indvendige del eventuelt får et sporty look. Det rette bakspejl kan også være med til at fuldende udtrykket i kabinen.

Sædebetræk og måtter er ligeledes en god idé at kigge nærmere på, da det kan forandre bilen fuldstændigt. Og hvad med nogle lækre pedaler, der virkelig vil sætte prikken over i’et?

Den udvendige del

Udvendigt kan du også forandre en gammel bil. Du kan få mange ting, som forskønner den på bedste vis. Det er værd at kigge på eksempelvis lækre fælge, sideskørter, kromlister, solfilm, øjenvipper m.m.