Få en sikker hverdag med effektive værnemidler

Hos Lomax.dk finder du et stort udvalg af effektive værnemidler såsom mundbind, masker, engangshandsker og hånddesinfektion. Med den rigtige håndsprit kan du være med til at mindske risikoen for at blive smittet med influenza eller covid-19.

Lomax er en dansk virksomhed, der lige siden 1962 har beskæftiget sig med at levere kvalitetsprodukter til virksomheder. Heriblandt også forskellige værnemidler, i form af mundbind, masker, håndsprit og engangshandsker. Det er ikke rart at være syg, og det gælder uanset om det er influenza eller om det er Corona. Ved at anvende håndsprit og have en god håndhygiejne i det daglige, både derhjemme og på arbejdspladsen, kan du mindske risikoen for at blive syg.

Hånddesinfektion i forskellige størrelser og former

Hos Lomax finder du ikke bare et stort udvalg af mundbind og engangshandsker, du finder også et stort udvalg af effektive produkter indenfor hånddesinfektion blandt andet håndsprit som gel eller som spray. Vil du gerne have en sprit, som hurtigt forsvinder på hænderne, kan du vælge en flydende håndsprit, som mest af alt minder om vand bortset fra lugten. Vil du hellere have en håndsprit, som er mere tyktflydende, skal du hellere vælge en gel. Uanset hvilken en form for hånddesinfektion du vælger, skal du indgnide produkterne i huden i 30 sekunder for at få den bedste effekt.

Men det er ikke kun dine hænder, der skal holdes rene for at undgå smittespredning. Lige så vigtigt er det at gøre rent. Det gælder både din mobiltelefon, dit tastatur, din bil og det bord du sidder ved, uanset om det er derhjemme eller på jobbet. Her byder Lomax også ind med et stort udvalg af rengøringsmidler, som alle er med til at mindske risikoen for eventuel smittespredning.